Artiklar om: Beräkna pris & boka frakt
Denna artikel finns också på:

Beräkna pris och boka (snabbguide)

Hos Shiplink bokar du alltid ditt frakter snabbt och enkelt. Här får du en snabbguide på hur du beräknar pris och bokar din frakt.

Läs nedan vidare om hur du gör för att beräkna pris på alla dina frakter. Vill du ha en mer utförlig guide hittar du den här.

Steg 1 - Ange uppgifter

Klicka dig in till vårt bokningsformulär. Det är alltid här du bokar frakt med Shiplink. Fyll i avsändaren och mottagarens uppgifter, samt godsens dimensioner. Tryck sedan på beräkna fraktpris.

Steg 2 - Välj frakttjänst

Välj vilken typ av frakttjänst du vill använda dig av och addera eventuella tillval. Tryck sedan på NÄSTA.

Steg 3 - Fyll i adresser

Uppge både avsändarens och mottagarens uppgifter.

Steg 4 - Försäkra ditt gods

Vi rekommenderar alltid våra kunder att försäkrar sina frakter. Välj försäkring baserat på ditt gods varukostnad. När du valt försäkring lägger du frakten i varukorgen.

Steg 5 - Klart!

Så enkelt är det att beräkna pris och boka frakt med Shiplink!!

Råder det några frågor angående hur du beräknar fraktpris, eller något annat, är det bara att du hör av dig till vår kundservice.

Uppdaterad den: 28/05/2021