Såhär beräknar du pris och bokar din frakt hos Shiplink.

Beräkna Fraktpris

All prisberäkning sker på följande sida, Beräkna & Boka
Vilka transporttjänster kan jag beräkna pris på? Du kan beräkna pris på alla Shiplinks frakttjänster: paket och pall till företag och privatpersoner inom Sverige eller resten av världen.
Steg 1 - Ange uppgifter för prisberäkning
I första steget anger du avsändarens och mottagarens postnummer. Kryssa även i om mottagaren är ett företag eller en privatperson.

Ange sedan vikt och mått på det godset du ska skicka, inklusive eventuell pall och emballage.
I regel, ange det längsta måttet som längd. Ange värde i centimeter.

Tryck på plusknappen om du vill addera en rad för att beräkna pris på ytterligare en kolli. Om du ska lägga till ett gods med samma eller snarlika dimensioner, använd Kopiera för att snabbare komma vidare.

Steg 2 - Val av frakttjänst
Klicka på knappen Beräkna fraktpris för att visa tillgängliga frakttjänster.

Då vi är en företagstjänst anges pris alltid exklusive moms. För att välja frakttjänst, klicka på namnet eller knappen Välj.

Steg 3 - Lägg till eventuella tillval
Gör din beställning så personlig som möjligt genom att addera tillvalen. Tillvalsutbudet varierar beroende på vilken frakttjänst du ska använda dig av. Läs mer om innebörden av de olika tillvalen här.

Steg 4 - Fyll i upphämtnings- och leveransadresser
Uppge både avsändarens och mottagarens uppgifter. De fält som markerats med " * " måste fyllas i och besvaras korrekt.

Notera att du kan fylla i ett referensfält. Referensen du anger där kommer att bland annat att finnas med i din faktura, för att underlätta det administrativa arbetet.

Steg 5 - Försäkra ditt gods
Vi rekommenderar alltid våra kunder att försäkra sina frakter. Beroende på godsets varukostnad kan du försäkra din frakt för ett värde upp till 150 000 kr. I övrigt tillämpas våra grundläggande försäkringsvillkor. Läs mer om dem här.

När du valt din försäkring får du fram ditt totalpris exklusive moms. Lägg din beställning i varukorgen och njuta av all tid du sparat!

På Shiplink erbjuder vi även en rad olika tillvalsalternativ till dina frakter för att göra din beställning så personlig som möjligt. Läs mer om dessa här.