Adressbok import

Adressbok Import

Gör bokningsprocessen ännu smidigare och enklare genom att låta oss importera dina kundkontakter direkt till ditt Shiplink-konto.

Har du din kunddatabas i annat system eller som datafil?
Då hjälper vi dig att importera dina kontakter (adressbok) för att snabbare kunna boka dina frakter.

Vad behövs för att importera adressboken?
Om du har ditt kundregister (eller register över dina fraktmottagare) i ett annat system som kan exportera data, eller om du har en strukturerad datafil. Då kan vi hjälpa dig att kontrollera din excel/CSV-fil samt ladda in all kontaktinformation direkt till adressboken i ditt företagskontot. Därefter har du alla kontakter sparade i adressboken nästa gång du bokar frakt.

✅ Vill du aktivera funktionen eller har du frågor och funderingar kring Adressbok import, kontakta vår kundservice.

Uppdaterad den: 30/11/2022