Artiklar om: Villkor & om Shiplink
Denna artikel finns också på:

Alltid rätt frakttjänst till rätt pris


Shiplink - Alltid rätt frakttjänst till rätt prisShiplink är den svenska fraktmarknadens ledande online-speditör. Gör som tusentals andra företag, förenkla dina frakter och spara pengar redan idag. Med Shiplink får du upp till 70 % billigare frakter och vi hjälper dig hela vägen från bokning till leverans!

Vanligtvis anlitar företag olika transportörer för olika ändamål. Då alla transportörer har egna specialistområden tvingas man arbeta med flera aktörer för att kunna tillgodose sina kunder med den bästa kvaliteten till det bästa priset. Detta är ofta både krångligt och tidskrävande. I slutändan påverkar det även servicen gentemot ens egna kunder och ger en ekonomiskt negativ effekt.

Online-speditör: Det moderna sättet att frakta som företagShiplink är den svenska marknadens mest omtyckta frakttjänst! Vi anlitar medvetet flera olika transportörer för att alltid matcha dig med den bäst lämpade transportören - för just dina behov.

Oavsett vilken transportör som anlitas för din transport är det vår moderna kundservice du vänder dig till vid frågor. Med all information på ett ställe förenklas hela din fraktprocess - vilket sparar både tid och pengar!Enkel och snabb prisberäkning
Kundservice i världsklass via telefon, chatt och email
Kompletta frakttjänster, oavsett behov
Kostnadsfritt företagskonto
Betala veckovis med samlingsfaktura och upp till 20 dagars betalningsvillkor

Uppdaterad den: 16/02/2024

Var denna artikel hjälpsam?

Dela med dig av din feedback

Annullera

Tack så mycket!