Artiklar om: Fraktdokument
Denna artikel finns också på:

Använd etikettskrivare

En etikettskrivare kan snabbt underlätta stora delar av din fraktprocess. Läs här om hur du använder dig av maskinen och vad du ska tänka på vid inköp.

Oavsett hur ofta man skickar paket finns det en rad saker man kan göra för att förenkla sin fraktprocess. Att investera i en etikettskrivare kan spara tid och pengar åt ditt företag.

Shiplinks trogna etikettskrivare

Så fungerar en etikettskrivare

En etikettskrivare fungerar lika enkelt som en traditionell bläck- eller laserskrivare. Men dess funktioner är klart överlägsna de klassiska maskinerna vid lagerarbete och logistik.

För att använda dig av en etikettskrivare när du fraktar med Shiplink loggar du bara in på ditt företagskonto och klickar på Mina frakter. Markera de sändningar vars etiketter du vill skriva ut och tryck på Skriv ut fraktetiketter. Så enkelt är det! Följ instruktionerna på din skärm så har du strax nytryckta fraktetiketter i din hand.

⚙️ Inställningar för fraktetiketter hittar du under kontoinställningar i ditt Shiplink-konto. Har du inget konto? Skapa ett här!

Vilken modell passar dig?

En etikettskrivare för fraktetiketter eller andra typer av etiketter behöver inte vara dyr. Det finns maskiner som kostar uppåt 30 000 kr men även billigare alternativ för runt 3500-4000 kr. De dyrare alternativen är tillverkade för att skriva ut ett större antal etiketter per dag än de billigare varianterna.

Rekommendation på skrivare finner du här, och här.

Rekommendation på etiketter hittar du här, och här.

Boka frakt med Shiplink här!

Uppdaterad den: 25/11/2022