Använd etikettskrivare

En etikettskrivare kan snabbt underlätta stora delar av din fraktprocess. Läs här om hur du använder dig av maskinen och vad du ska tänka på vid inköp.

Oavsett hur ofta man skickar gods finns det en rad saker man kan göra för att förenkla sin fraktprocess. Två självklara saker är att använda sig av Shiplink och att emballera smart! Men även andra saker, som att investera i en etikettskrivare, kan spara tid för ditt företag. Med en etikettskrivare skriver du ut dina etiketter enkelt och snabbt!

Shiplinks trogna etikettskrivare

Så fungerar en etikettskrivare

En etikettskrivare fungerar lika enkelt som en traditionell bläck- eller laserskrivare. Men dess funktioner är klart överlägsna de klassiska maskinerna vid lagerarbete och logistik.

För att använda dig av en etikettskrivare när du fraktar med Shiplink loggar du bara in på ditt företagskonto och klickar på Tidigare bokningar. Markera de sändningar vars etiketter du vill skriva ut och tryck på Skriv ut fraktetiketter. Så enkelt är det! Följ instruktionerna på din skärm så har du strax dina nytryckta fraktetiketter i din hand.

Shiplinks fraktetiketter har dimensionerna 107 x 251 mm.

Vilken modell passar dig?

En etikettskrivare för fraktetiketter eller andra typer av etiketter behöver inte vara dyr. Det finns maskiner som kostar uppåt 30 000 kr men även billigare alternativ för runt 3500-4000 kr. De dyrare alternativen är tillverkade för att skriva ut ett större antal etiketter per dag än de billigare varianterna.

Rekommendation på skrivare finner du här, och här.

Rekommendation på etiketter hittar du här, och här.

Klicka här för att beräkna pris på din nästa frakt med Shiplink!