Artiklar om: Shiplinks frakttjänster
Denna artikel finns också på:

Skicka långgods och långa paket

Exempel på långgods och långa paket

Skicka långgods och långa paket med ShiplinkVilka skickar långgods och hur gör man? Hur beräknar man ett fraktpris?Med Shiplink kan företag skicka långa paket och långgods billigt. Våra villkor gör det möjligt att skicka gods upp till 599 centimeter. Detta skickas som normala paket och hanteras som långgods. Vi hjälper dig hela vägen med långgods och långa paket.

Efter våra kunders stora efterfrågan har vi förhandlat och sett över villkoren för transporttjänsterna Paket till företag och Paket med hemleverans. Det är nu möjligt att skicka långa paket med en maxlängd på hela 599 centimeter med våra tjänster.

Dem uppdaterade villkoren för tjänsterna ser ut som följande:

Paket till företag
- Skicka långgods upp till 599 cm i längd, bredd och höjd.
- Max volym: 0,35 kbm och 35 kg per kolli. Max 100 kg per sändning.
- Till dessa tjänster har du möjlighet att addera tillvalen Avisering och Leveransbesked.

Paket med hemleverans
- Skicka långgods upp till 599 cm i längd, bredd och höjd.
- Max volym: 0,35 kbm och 35 kg per kolli. Max 100 kg per sändning.
- Denna tjänst inkluderar tillvalet Avisering som innebär att mottagaren aviseras innan utkörning för att komma överens om tid och datum för leverans.

Ta del av de utökade tjänsterna genom att boka frakt på vår hemsida. Här kan du även läsa mer om att skicka paket med Shiplink.

VIKTIGT - Uppge alltid korrekta uppgifter vid bokning. Detta ger dig rätt fraktpris och du undviker extra kostnader för efterdebitering. Har du frågor eller funderingar kring våra frakttjänster är du välkommen att kontakta Shiplinks kundservice.

Uppdaterad den: 09/08/2019

Var denna artikel hjälpsam?

Dela med dig av din feedback

Annullera

Tack så mycket!