Artiklar om: Shiplinks frakttjänster
Denna artikel finns också på:

Dokument ExpressDokument expressDokument express är en dörr-dörr transport av dokument till och från hela världen. Från bemannad företagsadress till annan bemannad företagsadress eller privatadress.

Endast dokument Extra viktigt
Försändelsen får endast innehålla dokument. Dokument är icke tullpliktigt och således behövs ingen handelsfaktura eller proformafaktura. Alla försändelser går via flyg och röntgas innan de lastas för att kontrollera innehållet.

Paketering av dokument Extra viktigt
Placera dokumenten i ett kuvert av hårdpapp. Ett vanligt kuvert är inte tillräckligt för att skydda dokumenten hela vägen från avsändare till mottagare.

Ingen ersättning för förlorade dokument Extra viktigt
Då dokument inte har något värderat värde kan Shiplink med transportörer inte ersätta förlorade dokument. Tala gärna med ditt försäkringsbolag om du önskar försäkra transportern.

Vad ingår i frakttjänsten?
Upphämtning från bemannat företag
Frakt av dokument endast
Fastpris

Denna frakttjänst kräver att avsändaren är bemannad kontorstider mellan 08:00 till 17:00 för att upphämtning ska kunna göras. Detta kräver att upphämtning har skett enligt önskat datum. Ingen ersättning för försenad upphämtning.

Har du frågor om denna frakttjänst, tveka inte på att kontakta vår kundservice

Hur fraktas min dokumentförsändelse? Dina dokument hanteras och sorteras via minst två terminaler. Frakten hämtas upp av transportören och körs till närmsta terminal. På terminalen sorteras paketet tillsammans med annat gods som skall till samma land. Alla försändelser sorteras i burar och lastas på flyg och körs slutligen till sista terminal. Från denna terminal körs dokumenten slutligen ut till mottagaren.

Hur lång är leveranstiden? Leveranstiden varierar men normal är mellan 1-5 arbetsdagar från upphämtning. Dock förekommer vissa undantag då en del orter inte trafikeras dagligen för upphämtning eller leverans.

Denna beskrivning av tjänsten har som syfte att ge en beskrivning över hur transporten genomförd och vad som ingår. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar

Uppdaterad den: 05/02/2021

Var denna artikel hjälpsam?

Dela med dig av din feedback

Annullera

Tack så mycket!