Artiklar om: Shiplinks frakttjänster
Denna artikel finns också på:

Paket till företag

Paket till företagPaket till företag är en dörr-dörr transport inom Sverige. Från bemannad företagsadress till annan bemannad företagsadress utan avisering vid upphämtning eller leverans.

Vad ingår i frakttjänsten?
Upphämtning från bemannat företag
Leverans till bemannat företag
Grundskydd

Denna frakttjänst kräver att mottagaren är bemannad kontorstider mellan 08:00 till 17:00 för mottagning av leveransen. Är inte mottagaren tillgänglig skall tillval om avisering eller leveransbesked väljas till efter vad som passar mottagaren. Vid misslyckad leverans kan avgifter tillkomma för extra utkörning.
Hur ska jag emballera mitt paket?
Ditt paket hanteras och sorteras på terminal tillsammans med annat gods. Det är viktigt att utifrån vad innehållet addera stötdämpande material beroende på hur känsligt innehållet är. Godset ska ligga stilla och vikten ska vara jämn fördelad i paketet. Dokumentera gärna paketeringen för att kunna påvisa hur emballeringen gjort i händelse av skada.

Hur fraktas mitt paket? Ditt paket hanteras och sorteras via minst två terminaler. Frakten hämtas upp av transportören och körs till närmsta terminal. På terminalen sorteras paketet tillsammans med annat gods som skall till samma område i Sverige. Paketet paketeras sedan i burar tillsammans med annat gods och körs till nästa terminal. Från denna terminal körs paketet slutligen ut till mottagaren.
Hur lång är leveranstiden? Leveranstiden varierar men normal är mellan 1-3 arbetsdagar från upphämtning. Dock förekommer vissa undantag då en del orter inte trafikeras dagligen för upphämtning eller leverans.

Vill du läsa mer om vår klimatkompensation? Läs mer härDenna beskrivning av tjänsten har som syfte att ge en bild över hur transporten genomförd och vad som ingår. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar

Uppdaterad den: 10/02/2023

Var denna artikel hjälpsam?

Dela med dig av din feedback

Annullera

Tack så mycket!