Lägg till flera användare i ditt Shiplink-konto

Via ditt företagskonto kan du lägga till en eller flera användare. Det är smidigt om ni är flera på företaget som sköter fraktandet. För att lägga till en användare klickar du på menyvalet Användare och därefter på Lägg till ny användare:

Fyll därefter i användares uppgifter i formuläret som dyker upp. Här kan man även välja om användaren ska vara administratör till kontot via rullgardinsmenyn. Klicka sedan på spara, så är det klart! Därefter är det möjligt att logga in direkt.

Har du inget företagskonto ännu? Skapa ett redan idag, klicka här!