Smidig översikt av dina frakter

Med ditt Shiplink-konto får du riktigt bra koll på dina pågående och tidigare frakter. När du loggar in kommer du direkt till din Översikt. Där ser du aktuell status och har smidiga genvägar till det du behöver, exempelvis dina fakturor eller fraktetiketter.

Tips från Shiplink! Ta ett par minuter till att bekanta dig med innehållet så som:
Företaginställningar: Justera dina inställningar för att underlätta och göra bokningen mer effektiv.
Lägg till användare: Bjud in dina kollegor att använda Shiplink, då kommer ni tillsammans ha stenkoll på era frakter!
Importera utkast från CSV fil: Du kan snabbt och enkelt importera bokningar direkt från CSV-fil med vår filimport.

Har du inget Shiplink-konto ännu? Lös det redan idag, skapa det här!