Artiklar om: Shiplinks frakttjänster
Denna artikel finns också på:

Skicka pall och större gods (styckegods)

Skicka pall och större gods (även kallat styckegods) med Shiplink

StyckegodsMed Shiplink kan företag skicka pall billigt och enkelt med de ledande speditörerna. Våra smidiga frakttjänster låter dig frakta både utomlands och inom Sverige.

Att rent teoretiskt beskriva vad som klassas som större gods (styckegods) är väldigt svårt. En bra tumregel att utgå ifrån är att det emballerade godset oftast är ostapelbart, väldigt långt, otympligt etc. Det är gods som avviker ifrån den vikt och de dimensioner som definierar paket och pall. Om du har svårt att avgöra vad ditt gods klassas som eller är det bara att höra av dig till Shiplinks kundservice så får du hjälp!


Shiplink erbjuder företag i alla storlekar kompletta frakttjänster för att skicka pall och större gods billigt. Hos oss kan du frakta utomlands och inrikes. Råder det några tveksamheter eller frågor är det som sagt bara att kontakta våra fraktexperter, så hjälper vi dig!

Andra frakttjänster


Hos Shiplink kan du frakta alla olika godstyper. Vi erbjuder billiga och enkla frakter oavsett om du vill skicka paket eller skicka pall. Klicka in nedan för att beräkna fraktpris eller skapa ett kostnadsfritt konto om du inte redan gjort det!

Besök Shiplink.se för att beräkna fraktpris eller ring vår kundservice på: 010-20 706 66

Uppdaterad den: 16/02/2023

Var denna artikel hjälpsam?

Dela med dig av din feedback

Annullera

Tack så mycket!