Skillnad mellan behörighet hos en användare

#Vad är skillnaden mellan behörigheterna hos en användare?

Här förklarar vi vad som skiljer en användare med behörigheten Administratör från en användare med behörigheten Användare.

En användare med behörigheten Administratör kan se och komma åt fliken Företagsinställningar.

Under den fliken finns följande sidor:
Integrera system: Här sätter man upp och ändrar inställningar för systemintegrationen.
Användare: Här kan man lägga till nya användare, inaktivera eller aktivera användare, samt uppdatera uppgifter som namn, telefonnummer, e-post, lösenord och vilken behörighet en användare ska ha.
Samlingsfaktura: Här kan man ansöka om kredit samt uppdatera e-postadressen dit fakturor från Shiplink ska skickas.
Unik spårningssida: Här kan man aktivera eller inaktivera samt ändra utseendet på den unika spårningssidan.
Unikt spårningsmail: Här kan man aktivera eller inaktivera samt ändra utseendet på det unika spårningsmailet.

En användare med behörigheten Användare ser alltså inte dessa sidor. Och kan inte ändra något under dessa sidor.

👋 Har du frågor? Kontakta kundservice via chatt, telefon: 010-20 706 66 eller mejl: kundservice@shiplink.se

Uppdaterad den: 29/07/2024