Spara utkast och boka frakten senare

Via ditt Shiplink-konto kan du förbereda frakter för bokning vid ett senare tillfälle. Du går igenom bokningen och alla steg som vanligt: Beräkna fraktpris och fyll i adressuppgifter, välj därefter om du vill ingå i vår försäkring eller ej. När du gjort stegen lägger du bokningen i varukorgen:

Nu kommer bokningen ligga i varukorgen tills det är dags att boka och bekräfta köpet! Logga in på ditt konto och klicka på menyvalet** Varukorg**.

Säkerställ att uppgifterna är korrekta och därefter bekräfta köpet. Supersmidigt!
Detta går att göra med flera bokningar i taget.

Ett företagskonto gör fraktandet ännu smidigare och bokandet snabbare. Skapa ett konto direkt!