Fakturaöversikt

Överskådlig vy över dina fakturor

I ditt företagskonto kan du snabbt och enkelt få en helhetsvy över dina fakturor. Under menyvalet Fakturor samlas alla dina fakturor och du kan smidigt se vilka som är betalda, vilka som ska betalas och eventuellt förfallna fakturor. Förfallna fakturor flaggas så du snabbt kan se över dem.

Om du klickar på förstoringsglaset under funktioner till höger får du upp en detaljerad specifikation över fakturan och kan även spara ner den som PDF.

Har du inget företagskonto ännu? Skaffa ett på en gång, klicka här!

Uppdaterad den: 17/08/2021