Shiplink: Logotyper

Här har vi samlat Shiplinks logotyp i olika storlekar och färger. Perfekta att använda på din hemsida eller i utskick till dina kunder.

Många kunder hör av sig till oss och ber om att få använda Shiplinks logotyp. Givetvis har vi lyssnat på er.

Nedan har vi sammanställt en fil med våra logotyp i en rad olika storlekar och färger. Logotypen är ett bra sätt för dig som företagare att informera dina kunder om vilka du samarbetar med. Att inkludera logotyper ifrån ens samarbetspartners är ett enkelt sätt att bygga förtroende hos sin kundkrets.

Du har även tillstånd att inkludera logotypen i nyhetsbrev, eller i andra kanaler där du kommunicerar med dina kunder. Passa gärna på att länka till oss samtidigt så dina kunder också hittar till Sveriges enklaste frakttjänst!

Söker du efter Shiplinks klimatsigill? Klicka här.