Artiklar om: Shiplink blogg

Skicka paket med Bring

När du skickar paket genom Shiplink är Bring en av de transportföretag som vi använder. Du kan lätt boka in frakt med Bring genom oss. Vi hittar det bästa fraktalternativet till lägsta pris. Dessutom sköter vi allt det praktiska!

Skicka paket med BringSå kan du skicka paket med Bring


Det är lätt att boka in en försändelse genom Shiplinks frakttjänst:
Få ett fast pris med hjälp av vår priskalkylator. Vi hittar bästa fraktalternativ
Boka online och skriv ut fraktdokumenten som vi skickar per e-post
Bring hämtar upp ditt paket

Det är alltid lätt att skicka paket när du använder Shiplinks frakttjänst. Vi ansvarar för att paketet kommer fram. Detta gäller oavsett om du skickar med Bring eller annat fraktföretag.

Räkna ut prisetVilka är Bring?


Bring är ett transportföretag som riktar in sig till både små och stora företag i hela Norden. Fraktföretaget täcker in allt från e-handel till specialtransporter. Bland tjänsterna finns pakettransport, godstransport och bud. Dessutom erbjuder Bring specialtjänster som installation av vitvaror och att bära in varor. Bring har runt 6000 medarbetare. Denna transportör har ett tydligt hållbarhetsarbete.

Typer av frakttjänster


Bring har ett brett utbud av frakttjänster. Här är några av de vanligaste:
Paket och gods
Post till utlandet
Bud och expressbud
Tempererad logistik

Paket och gods

Med Bring går det att skicka paket till både privatpersoner och företag. När du skickar till en privatperson finns alternativen hemleverans, brevlådepaket och leverans till utlämningsställe. Använder du Bring för att skicka något till ett företag finns både paket och pall. Dessutom går det att skicka styckegods och partigods med Bring inrikes och till andra platser i världen.

Post till utlandet

Vissa typer av försändelser till utlandet kan gå som post genom Bring. Det kan handla om direktreklam, tidningar och fakturor men även varor. Denna typ av frakttjänst är lämplig för dig som har stora volymer men med mindre mått och vikt.

Bud och expressbud

Med Brings bud kan du skicka varor med leverans inom 1, 2, 4 eller 6 timmar. Bring har budtjänst i Stockholm, Malmö, Göteborg, Linköping, Örebro och Jönköping. Beroende på ort går det att välja MC-bud eller cykelbud istället för budbil.

Bring har dessutom expressbud med bil eller flyg till platser i Sverige, Norden och hela världen. Inom norden kan paketet komma fram redan samma dag. I Europa och övriga världen kan paketet komma fram redan nästa dag innan klockan 09:00.

Tempererad logistik

Bring har tempererad logistik i form av kyltransport och frystransport. Denna tjänst används bland annat för transport av livsmedel och läkemedel. Dessutom erbjuder Bring både kyllager och fryslager.

Spåra paket med Bring

Om du skickar paket med Bring genom att boka frakten med Shiplink kan du lätt spåra det via vår hemsida. Klicka på "spåra sändning" och skriv in ditt bokningsnummer. Då ser du på skärmen hur långt försändelsen kommit.

Du kan även spåra ett paket som skickats med Bring på deras egen sida för spårning som du hittar här. Där skriver du in paketnummer, kollinummer eller referensnummer så hittar du paketet lätt.

Bringombud

Bring har ombud i hela landet. På många orter finns det flera utlämningsställen att välja bland. Brings stora nätverk av utlämningsställen är praktiskt för dig som skickar paket till privatpersoner. Du kan enkelt hitta närmsta Bringombud på denna sida.


Med Shiplink får du tillgång till det enklaste sättet att skicka paket och boka frakt. Vi hjälper dig att hitta bästa fraktalternativet till rätt pris.

Vanliga frågor och svar om att skicka paket med BringHur länge ligger paketet kvar med Bring?

Paketet ligger kvar i 14 dagar hos Bring.

Hur lång tid tar det att skicka paket med Bring?

Med Bring express kan paketet vara framme redan samma dag i Sverige och i Norden.

Vad kostar det att skicka paket med Bring?

Vad det kostar att skicka paket med Bring beror på hur snabbt paketet ska komma fram, hur mycket det väger och dess dimensioner. Du får ett fast pris genom Shiplink om du använder vår priskalkylator.

Hur skickar man expressfrakt med Bring?

Du kan lätt boka in expressfrakt med Bring på Shiplinks hemsida. Du får ett fast pris på expressfrakt medan vi tar hand om allt det praktiska.

Uppdaterad den: 27/01/2021

Var denna artikel hjälpsam?

Dela med dig av din feedback

Annullera

Tack så mycket!