Artiklar om: Shiplink blogg

Skicka paket med DSV

DSV är ett av flera fraktbolag som Shiplink jobbar med. Du kan lätt skicka paket med DSV genom att boka frakten online via Shiplink. Vi ger dig ett fast pris och sköter det praktiska med bokningen.

Skicka paket med DSVSå kan du skicka paket med DSV


Så här gör du för att skicka paket:
I Shiplinks priskalkylator får du ett fast pris på det du tänker skicka
Du bokar online och får dina fraktdokument med e-post
Ett bud från DSV hämtar upp ditt paket

Shiplink tar hand om allt det praktiska. Du behöver bara lämna de uppgifter som behövs för att skicka ditt paket. Det är lika lätt att skicka gods med oss oavsett om du använder DSV eller någon annan transportör.

Räkna ut priset här!Vilka är DSV?


DSV är en leverantör av logistisk- och transporttjänster med verksamhet över hela världen. Detta transportbolag finns representerat på 90 marknader över 6 kontinenter. Förutom landbaserade transporter har DSV frakt med flyg och till havs.

Frakttjänster


DSV har ett brett utbud av frakttjänster. Här är några av de vanligaste typerna:
Inrikes vägtransporter
Utrikes vägtransporter
Kurir express
Övrig transport

Inrikes vägtransporter

DSV är en av de främsta fraktfirmorna för vägtransport i Sverige. Det går att boka transport av paket (DSV e-parcel), styckegods, pallgods (DSV e-pallet), hellaster och partigods. För styckegods under 1560 kg använder DSV ett slutet system (Hub) som ger hög leveranssäkerhet, kort transporttid och dagliga avgångar.

För inrikes partigods över 1560 kg använder DSV ett eget direktlinjesystem som täcker hela landet. Till sin hjälp har DSV 5 partigodscenter på strategiska platser – i Landskrona, Göteborg, Umeå, Jönköping och Västerås.

Med DSV Night Distribution går det att få leverans innan klockan 07:00 på morgonen.

Utrikes vägtransporter

DSV har vägtransport mellan Sverige och ett stort antal marknader i hela Europa. Denna tjänst finns för styckegods upp till 2 500 kg och partigods över 2 500 kg samt för hellast.

Kurir express

DSV erbjuder två typer av expresstjänster:
DSV Xpress: En kurirtjänst för dokument, paket och pall i Sverige och hela världen.
DSV Road Express: En internationell transporttjänst till utlandet.

Övrig transport

DSV erbjuder specialtransport av ovanligt skrymmande försändelser. Fraktbolaget har tempererade transporter inom Sverige och mellan länder i norra Europa. Det går även att beställa frakt av farligt gods med DSV.

Spåra DSV-paket

När du skickar paket med DSV genom att boka via Shiplink kan du lätt spåra sändningen via vår hemsida. Du behöver bara besöka sidan spåra sändning och ange ditt bokningsnummer. Genast ser du var paketet som du skickat med DSV befinner sig.

Du kan även söka efter din försändelse direkt hos DSV genom deras tjänst Track & Trace som finns här. Där anger du antingen kundnummer eller bokningsnummer för att spåra din sändning.

DSV-leverans

DSV erbjuder hemleverans av paket. Inför leveransen får mottagaren ett tidsfönster då hen måste vara på plats och vara nåbar. Det går att ändra leveransdag genom att kontakta DSV. Det går till och med att ändra leveransadress vid behov. Eftersom DSV ofta levererar med lastbil måste vägen vara framkomlig för den typen av fordon.


Använd Shiplink för att boka frakt med DSV. Vi ger dig ett fast och garanterat pris för din frakt. Dessutom sköter vi allt det praktiska så att du kan använda din tid åt annat!

Vanliga frågor och svar om att skicka paket med DSVHur länge ligger paketet kvar med DSV?

När du skickar paket med DSV ligger det kvar i 9 dagar innan det går tillbaks till avsändaren.

Hur lång tid tar det att skicka paket med DSV?

Leverans med DSV brukar gå på 1 – 3 vardagar när det gäller inrikes transport. Genom DSV Night Distribution går det att få leverans innan 07:00 på morgonen.

Vad kostar det att skicka paket med DSV?

Priset för att skicka paket med DSV beror på hur stort det är, dess vikt samt vart det ska skickas. Använd Shiplinks priskalkylator för att se vad det kostar att skicka paket.

Hur skickar man expressfrakt med DSV?

Boka enkelt expressfrakt med DSV via Shiplinks hemsida. Ange bara paketets vikt och dimensioner i vår priskalkylator så får du ett fast pris och kan boka direkt.

Uppdaterad den: 27/01/2021

Var denna artikel hjälpsam?

Dela med dig av din feedback

Annullera

Tack så mycket!